• 5.0

Recensies

Mark

From someone who hates the gym, I am now happy to go training and my week does not feel complete if I have not exercised. I would recommend Slim Living to everyone but particularly to people like myself who are not happy with their physical state of being and who need the extra push to convince them they can enjoy sporting.

Judith

De trainers van Slim Living zorgen er met hun motiverende trainingen met 100% zekerheid voor dat je je doelen zal bereiken en sportiever en gezonder in je vel gaat zitten! Dus niet denken dat je te oud bent of geen spieren hebt. Juist dan is personal training het allerbeste en een garantie voor succes. Geloof me, als ik me weer op mijn fiets hijs en de eerste hoge brug op fiets op weg naar huis, voel ik echt alle spieren in mijn lijf maar man, wat voel ik me dan ook super goed!

Leroy

Inmiddels is sporten een onderdeel van mijn leven geworden en merk ik dat ik sterker ben geworden en, jawel!, er lol in heb. Dit komt door de goede begeleiding van het team van Slim Living. Met een positieve en doelgerichte houding proberen we goede resultaten te behalen. Dus mocht je op zoek zijn naar een relaxte sportschool, neem dan zeker een kijkje bij Slim Living!!!

Nash

What is very important at Slim Living is Bas ensures you carry out every excercise in the correct manner so that you work and feel the targeted muscle which avoids injuries. He challenges to the limit and motivates you to get the best out of you. At the end of each session I am exhausted, but at the same time satisfied. I look forward to every session with Bas at Slim Living.

Ernestine

Rens is een top trainer. Later, als hij beroemd is, kan ik trots zeggen dat ik bij hem ben begonnen. Nu houd ik het liever nog even stil, omdat ik Rens nog nodig heb. Rens weet precies hoe hij mij net iedere keer een beetje verder kan pushen. Als het pijn gaat doen zegt hij met uitgestreken gezicht “daar pak je de winst” wat zo veel wil zeggen als: als het pijn doet gaat het pas verschil maken. Hij motiveert mij om ook buiten de trainingen te bewegen, ook op de Slim Living Ergometer. En steeds hoor ik dan in mijn hoofd “daar pak je de winst” en dan zet ik nog even aan.

Michael

Het trainen met een personal trainer is zo een luxe die iedereen zichzelf eens zou moeten gunnen. Of je nu specifieke issues hebt met je lichaam, of puur wilt werken aan je conditie, onder begeleiding van een prof gebeuren er mooie dingen. Bij Slim Living denk je samen na over wat wel en niet werkt op het gebied van trainen en eten. En wanneer je er even de kracht niet meer voor hebt zorgen Bas, en zijn aanstekelijke enthousiasme ervoor dat je toch weer meer doet dan je zelf voor mogelijk had gehouden.

Robbert

Ik wilde graag een goed lichaam, maar om er echt hard voor te trainen.. Tja.. Dat zag ik niet echt zitten. Tot ik Bas ontmoette, iemand die zo veel liefde heeft voor het helpen en trainen van andere mensen. Hij heeft mij het plezier van sporten in laten zien, waar ik hem heel dankbaar voor ben.

Reijer

Het groeien van je conditie, kracht en de nodige kilo’s verliezen zorgt voor de motivatie. Dit in combinatie met de gedrevenheid, passie en het geduld van alle trainers bij Slim Living heeft ervoor gezorgd dat ik het steeds leuker ben gaan vinden. Ik voel me fit door structureel een paar keer per week te sporten bij Slim Living en daarnaast beter op mijn voeding te letten.

Tim

Door een drukke kantoorbaan, waar ik met de auto heen ga en uitgeput van thuis kom, is enige vorm van beweging en een gezonde levensstijl niet te doen. Dacht ik, totdat ik bij Slim Living aanklopte. Mede door mijn heupafwijking heeft Rens mij onder zijn hoede genomen. Binnen aanzienlijke tijd voelde ik mij beter, is resultaat zeker zichtbaar en conditie behoorlijk vooruit gegaan.